Skole vs Klub

Som Peter skrev om for nogle uger siden har vi nu to forskellige tilbud på programmet. Det første er vores Coderdojo, dvs en slags fritidsklub, hvor vi har det sjovt med at programmere, og der er voksne, man kan få hjælp fra til sine egne projekter, i Scratch, Kvad, Processing eller andet.

Det andet er vores kodeskole. Kodeskolen er lidt sværere – hvis man er helt nybegynder, eller blandt de yngste børn til Coderdojo, så er det ikke sagen. I kodeskolen laver vi udelukkende javascriptprogrammering og Processing, og det er de voksne, der tilrettelægger programmet.

Kodeskolen er forbeholdt børn, der først har prøvet Coderdojo, og er klar til at lære en hel masse mere. Spørg en af os om vi tror det er noget for dig eller dit barn, næste gang du er til Coderdojo.

Tilmeldingen til næste kodeskole, nu på torsdag, finder du her.

/Claus

4 thoughts on “Skole vs Klub”

 1. Kære Copendojo,
  Jeg skriver til jer som projektleder for både vores mentorordningen for unge drenge samt vores lektecafe for unge drenge i Indvandrer Kvindecentret og kender en 12 årige dreng der kan lide at programmere apps, derfor vil jeg vide mere om jeres aktivitet og hvor holder I til så jeg kan henvise ham til jer. Han bor i Frederiksberg men kan også komme til indre Nørrebro.
  Jeg ser frem til at høre fra jer.
  Bh. Eman Osman
  Indvandrer Kvindecentret
  Blågårdsgade 4, 1.tv
  2200 København N

  1. Hej Felicia – det er vi sørme kede af! Vi sender dig straks en kontakt-email, så vi kan tage samtalen op!

   Claus
   /Copendojo

Comments are closed.